Livingreen

NL FR

Sinds 2005...

Over de jaren heen hebben we reeds talloze projecten uitgevoerd, gaande van de aanleg van een moestuintje tot de realisatie van een volledige tuin.

Langzamerhand evolueerden de opdrachten en werden ze steeds omvangrijker. Geen uitdaging is ons te groot!

Met een team van gekwalificeerde en gemotiveerde vaklui bijten we ons vast in elk project en brengen we het tot een goed einde. En met prefectie als streefdoel komen de mooiste tuinen tot stand.

Overtuig uzelf aan de hand van ons beeldmateriaal hieronder...

Projecten

Moderne tuinen, landelijke tuinen, romantische tuinen, landschappelijke tuinen,... voor ieder wat wils! Elk project wordt apart benaderd en krijgt de nodige aandacht en bestudering, zodat de tuin geen losstaand gegeven vormt, maar een geheel vormt met de woning en de omgeving.
Bekijk hier een aantal van onze gerealiseerde projecten...

Voor // Na

Bij deze uiteenzetting krijgt u foto's te zien van hoe de situatie voordien was en hoe de tuin veranderde na interventie van Livingreen. Bekijk meer...

Inrichting

Een constructie kan zowel een functioneel als een esthetisch nut hebben. Het geeft structuur aan de tuin en biedt je de mogelijkheid om gebruik te maken van je tuin. Zonder technische ingrepen zou het vaak niet mogelijk zijn om toegang te hebben tot je tuin of zou je er onmogelijk van kunnen genieten. Klik hier voor een greep uit onze geconstrueerde inrichtingen.Zoeken