Plaats Halle
Grootte 600 M2
Ontwikkeling 2018

Familie S. werd in 2005 verliefd op hun woning omwille van de ligging en het natuurlijke karakter van de tuin. Na verbouwing van de woning was de tuin aan de beurt. Hier mochten geen drastische veranderingen gebeuren, maar enkel verbetering volgens hun wensen.
De 3 energieke kinderen hadden ruimte nodig om te ravotten en zich uit te leven.
Trampoline, boomhut, zwembad, verborgen plekjes,…
De ouders prefereerden cosy corners om tot rust te komen. Verschillende terrassen/zitplekken met verschillende beleving. Hoofdterras, schaduwplek onder de bomen, loungehoek aan het zwembad, hangmat tussen de struiken.
aanvulling van bomen, struiken en plantzones met respect voor de tuin en de omgeving.

Gezocht: ruimte om te ravotten
Rustig gelegen, organisch én ongerept. De tuin van de familie S. smeekt om ravottende kinderen en ontspannen ouders. Daarom creërden we voor hen een plek waar plezier centraal staat. Met een boomhut, hangmat, zwembad en voldoende verstoken rustplekjes. Zo ontstaat een tuin die perfect past bij het leven van de familie.
Het zwembad, de terrassen en de boomhut sluiten naadloos op elkaar aan in dit ontwerp. Geen opvallende kleuren of materialen. Wel bomen, struiken en houtsoorten die het natuurlijk karakter van de tuin versterken. Op die manier blijft de oorspronkelijke charme volledig intact.

  • Vakantie in eigen tuin
  • Vakantie in eigen tuin
  • Vakantie in eigen tuin
  • Vakantie in eigen tuin
  • Vakantie in eigen tuin
  • Vakantie in eigen tuin
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer