Hoe beleef jij jouw tuin vandaag

Op z’n Livingreens

Hoe we zo’n tuin bedenken? Door diep in jouw leefwereld te duiken. Moodbooks laten we links liggen, jouw dagindeling en toekomstplannen staan centraal. Daar gaan we dieper op in tijdens een eerste gesprek. Onze manier om voeling te krijgen met jouw leven. Voor ons sine qua non om jouw tuin vorm te geven.
We horen graag welk belang jij aan je tuin hecht, welke de belangrijke plekjes zijn en wat het voornaamste doel is. Zo denken we mee vooruit. Vandaag een drukke job maar volgend jaar op pensioen? Dat vraagt om een flexibel ontwerp.
Voor een tuin die jou op korte en lange termijn gelukkig maakt.

Mini tuin, maxi plezier

Van kleine stadstuin naar weelderige oase. Op vraag van Serge werd het terras het middelpunt. Vergeet verdwalen in het groen. Koffie drinken met zicht op de tuin, dat past beter bij Serge. Of we ook de houtvoorraad een plek konden geven? Met het haardvuur als hart van de woning, kan een houtmijt niet ontbreken.
Houttinten, volumineuze bodembedekkers en natuurlijke stapstenen komen organisch samen in dit ontwerp. Een fontein brengt dynamiek in het vlakke oppervlak. Met zijn solide afdak gaat het brandhout op in zijn omgeving. Een schot in de roos, zeker in combinatie met het robuust tegelterras.
“ Ik had een aangename plek om tot rust te komen voor ogen. Hoe die er concreet uitzag, daar was ik nog niet helemaal uit. Livingreen heeft deze wens op een sublieme manier ingevuld.

Zot van deze tuin omdat...

  • We een beperkt oppervlak mochten omtoveren naar een welig stuk groen. Daar trekken we graag alle registers voor open.
  • Dit ontwerp heel snel tot leven kwam. Met vaste constructies, houten wanden en bloembakken hoef je niet te wachten op de lente voor resultaat.
  • De tuin helemaal aansluit op het leven van de klant. Daar doen we het tenslotte voor.

Vakantie in eigen tuin

Een rustige plek in het groen, daar droomde Layla van. Met voldoende ruimte om te genieten én plaats voor een plunge pool . Het ultieme doel van deze tuin?
Ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Met de dagindeling van het gezin als basis, creëren we een rustplaats in harmonie met Layla’s ritme. Alle goede dingen komen in drievoud. Ook de terrassen in deze tuin. Zonovergoten lunch, aperitief bij het zwembad of teruggetrokken verdwalen in een boek? In dit ontwerp biedt elk terras een aparte beleving. Omringd door een harmonieus geheel aan bloemen en planten, is ontspannen de boodschap.

“De tuin overtrof al mijn verwachtingen. Ik besteed nu véél meer tijd in m’n tuin en dit het hele jaar door. Elk seizoen heeft zijn verrassing en vooral in de zomer is de tuin een paradijs. De plunge pool heeft al voor veel plezier gezorgd en ook iedereen die op bezoek komt, valt in verbazing als ze de tuin zien.”

GA VOOR EEN MAXIMALE BELEVING VAN JOUW TUIN.

One garden fits all ? Niet voor Livingreen. Wij bedenken tuinen die beleving én meerwaarde bieden. Een plek in het groen die perfect aansluit op jouw levensritme. Veeleisende job, energieke kinderen of ondeugende hond? Onze ontwerpen zetten jouw leven in de bloemetjes.


Contacteer ons

MEER NIEUWS

Hoe beleef jij jouw tuin vandaag

One garden fits all ? Niet voor Livingreen. Wij bedenken tuinen die beleving én meerwaarde bieden. Een plek in het groen die perfect aansluit op jouw levensritme. Veeleisende job, energieke kinderen of ondeugende hond? Onze ontwerpen zetten jouw leven in de bloemetjes.

Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer